MTB Theranda përmbyll sezonën me titull kampion dhe me 12 vende te para (trofe)!

MTB Theranda përmbyll sezonën me titull kampion dhe me 12 vende te para (trofe)!

01.03.2018 21:37

Ne dy garat e fundit te Downhill Kampionatit Kombetar 2017 te cilat u mbajten ne Malin Dajt, ciklistet nga klubi yne perseri treguan seriozitet, pune te palodhshme dhe dashuri per kete sport.

Ne nje gare shume te veshtire, ku edhe as nje qast nuk u ndal shiu dhe mes nje konkurence jashtezakonisht te forte, me garues nga Shqiperia dhe Kosova perseri shkelqeu klubi yne, ku prekem podiumin ne keto kategori:Gara IV:
â–ªKoha me e mire e pistes (overall)â–ª
1.Miridon Vllasaliu
2.Ideal Sylaj
â–ªKategoria Eliteâ–ª
1.Miridon Vllasaliu
3.Arianit Sylaj
â–ªKategoria U19â–ª
1.Ideal Sylaj
3.Shkodran Zeneli


Gara V:
â–ªKoha me e mire e pistes (overall)â–ª
1.Miridon Vllasaliu
2.Ideal Sylaj
â–ªKategoria Eliteâ–ª
1.Miridon Vllasaliu
3.Arianit Sylaj
â–ªKategoria U19â–ª
1.Ideal Sylaj
2.Shkodran Zeneli


Ndersa kampion i pergjithshem i "Downhill Kampionatit Kombetar 2017" shpallet Ideal Sylaj. Titull me se i merituar per te. Urime kampion!
Si klub u jemi shume falenderues te gjith atyre qe na ndihmuan, na respektuan, na mirepriten dhe na perkrahen gjate gjithe rrugetimit tone. 
Faleminderit te gjith ndjekesve te faqes. Jeni motivim per ne!
Shifemi ne Suhareke ne vitin 2018. Do te sjellim shume surpriza per kete sport.