MTB Theranda triumfon ndaj Shqipërisë dhe Malit të Zi

MTB Theranda triumfon ndaj Shqipërisë dhe Malit të Zi

05.03.2018 15:40

Ne nje gare te forte me garues nga Shqiperia, Kosova dhe Mali i Zi, klubi yne arrin serisht fitore. Kete radhe MTB Theranda u perfaqesua me 8 garues ku gjithsej morem 5 tituj.

Faleminderit Komuna Suharekë per perkrahje ne kete gare!

*Koha me e mire e pergjithshme(overall):
Vendi 1. Ideal Sylaj
Vendi 2. Miridon Vllasaliu

*Kategoria U19:
Vendi 1. Ideal Sylaj

*Kategoria Elite:
Vendi 1. Miridon Vllasaliu
Vendi 3. Arnold Sylaj 
2