Ndarja e Çmimeve te Downhill Kampionatit Kombetar 2017

Ndarja e Çmimeve te Downhill Kampionatit Kombetar 2017

01.03.2018 21:32

Ceremonia e ndarjes se cmimeve te "Downhill Kampionatit Kombetar 2017" e cila organizohet nga Federata Shqipetare e Ciklizmit.

Kategoria e pergjithshem(overall)•
1. Ideal Sylaj - *kampion i downhillit per 2017
2. Miridon Vllasaliu
3. Arianit Sylaj•Kategoria U19•
1. Ideal Sylaj
2. Albonit Kuqi


•Kategoria Elite•
1. Miridon Vllasaliu
2. Arianit Sylaj


Per ne ky ishte viti me i suksesshem qe prej themelimit te klubit. Pergjat ketij viti gjithsej morem 28 kupa dhe medalje. 
Duhet theksuar se Federata e Ciklizmit e Kosoves nuk na ftoi ne ceremonin e ndarjes se cmimeve "Laureatet e vitit 2017"!