Takim me kryetarin e Komunës së Therandës z.Bali Muharremaj

Takim me kryetarin e Komunës së Therandës z.Bali Muharremaj

01.03.2018 21:35

Ne vizite tek kryetari i sapozgjedhur i Komuna Suharekë z.Bali Muharremaj, ku si klub ia uruam poziten e re.

Gjithashtu gjate takimit prezentuam rezultatet e klubit gjate vitit 2017 garat dhe rezultatet si:


Pjesmarrese ne:
5 Gara kampionale te Downhillit ne Shqiperi dhe te gjithat ne podium me vendet e para dhe ne fund fituese e gjithe kampionatit kombetar me 3 vendet e para, çmimet kryesore nga atletet e klubit te çiklizmit malor MTB Theranda

Gara Downhill Gjeravica 2017

2 vendet e para nga atletet e klubit te çiklizmit malor MTB Theranda

Gjate vitit 2017 gjithsej 28 kupa dhe medalje ne gara ne te gjitha kategorite nen 19 vjeç dhe Elite, dhjetra aktivitet, ushtrime dhe eksplorime te natyres ane e mban Kosoves dhe Shqiperise.

Si dhe biseduam per mundesit e reja per zhvillim te ciklizmit malor ne vendin tone.